- HEIDI GAUPSETH -

 Gestaltpsykoterapeut og godkjent veileder MNGF, Høyskolelektor, Siviløkonom

Jeg er opptatt av...

...det menneskelige møtet. Det er i bekreftende samspill; deltakende, nysgjerrig og tilstede vi utvikler oss som mennesker og kjenner at vi er til - på godt og vondt. Jeg er opptatt av å se på symptomer som en mestringsstrategi - en kreativ tilpasning. Jeg tror all atferd er uttrykk for den beste måten vi vet å ivareta oss selv på i en gitt situasjon. Hvorfor skulle vi ellers gjøre som vi gjør? Jeg ønsker å bidra til møter hvor vi sammen kan utforske livet som det er, se flere muligheter og komme i bevegelse igjen.

 

Jeg tilbyr terapi, profesjonelle samtaler og veiledning, 

 

ERFARING

Jeg driver privat praksis som psykoterapeut og veileder og underviser ved terapeututdanningen ved Norsk Gestaltinstitutt (NGI). Jeg har vært en del av NRC (Flykninghjelpen) sitt debriefteam. Jeg har lang erfaring fra personlig utvikling og kroppsorienterte praksiser som dans, meditasjon, yoga og pilates, motivert av at jeg utviklet bulimi i slutten av tenårene. Jeg jobber mye med ungdom og unge voksne samt voksne som strever med livet som voksen. Jeg skriver fast for fagtidsskriftet “Gestalt”. I mitt "tidligere liv" jobbet jeg i 10 år med ledelse og HR/OU i Aftenposten før jeg begynte en sakte bevegelse over i et nytt yrkesløp som gestaltpsykoterapeut. På veien jobbet jeg noen fine år som administrativ leder ved Black Box Teater i Oslo. Mitt møte med gestaltterapien ble som å komme hjem.

UTDANNING

Jeg er utdannet gestaltterapeut og veileder fra NGI og har etter- og veilederutdanning fra samme sted. Jeg deltok våren 2015 på Villa Sult-utdannelsen ”Psykoterapi for spiseforstyrrelser”. Jeg har en ettårig kunstfaglig utdannelse fra Steinerhøyskolen i Oslo. NLP Master Practitioner (2000). Jeg er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI (87) med masterprogram i endringsledelse og organisasjonsfag fra samme sted.

PUBLIKASJONER:

Les gjerne noen av mine essays eller fagartikler. God leselyst!

Jeg har spesiell kompetanse i og erfaring med å jobbe med følgende tema:

  • Vansker med å etablere og leve i nære relasjoner (tilknytningsproblematikk – utviklingstraumer)
  • Spiseforstyrrelser (primært bulimi og overspising)
  • Angst og depresjoner
  • Eksistensielle utfordringer, tap av mening og sorg
  • Relasjonelle utfordringer i familien
  • Samtaler med ungdom og  unge voksne.
  • Profesjonelle samtaler – ledersamtaler – coaching
  • Faglig, profesjonell veiledning - til gestaltterapeuter Mngf og andre faggrupper med behov for veiledning.

 

Ta gjerne kontakt med meg for en avtale

BA21 Psykoterapi og veiledning

Heidi Gaupseth

Bygdøy Allè 21 0262 Oslo

97141304

06 Personvernerklaring HGG V1.1

 

Du finner mer informasjon på min nettside. 

Del gjerne med andre: