Vigdis Fodnes

Gestaltpsykoterapeut MNGF

- tilbyr individualterapi og parterapi samt samtaler med ungdom og voksne.

 

 

 

FOKUS

Jeg er opptatt av å møte deg som du er, hele deg, med de tanker og følelser du har. Mitt utgangspunkt er at vi sammen kan skape et trygt sted hvor du kan bli bedre kjent med deg selv, slik at du selv kan ta egne valg og komme frem til løsninger som fungerer for deg. Jeg tenker at å begynne i terapi er et ønske om endring, og jeg tror endring skjer når vi erkjenner og aksepterer hele oss selv, også det som er vondt og vanskelig. Som terapeut vil jeg være en støtte og utfordre deg i denne prosessen ved å være aktiv tilstede i vårt møte.

 

ERFARING

Jeg har lang erfaring med å jobbe med mennesker i en vanskelig livssituasjon, og har blant annet mange års arbeidserfaring innen det kommunale rusfeltet og innen arbeid og psykisk helse. De siste årene har jeg jobbet på Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep Oslo, ved siden av min privatpraksis som gestaltterapeut. Her har jeg samtaler med og ansvar for gruppetilbud til incestutsatte og deres pårørende, med et spesielt ansvar for tilbudene til de mellom 16-24 år. Jeg underviser også om incest og seksuelle overgrep utenfor senteret.

 

UTDANNING

Jeg er utdannet gestaltterapeut fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. I tillegg har jeg en bachelor i sosialt arbeid, samt tilleggsutdanning innen sosiologi og administrasjon/ledelse. Jeg har ulike kurs innen rusbehandling, psykisk helse, ledelse og veiledning.

 

BA21 Psykoterapi & veiledning

Vigdis Fodnes

Bygdøy Allè 21 Oslo 0262

957 61 941

 

Last ned min personvernerklæring her:

Personvernerklæring_VigdisFodnes.

Del gjerne med andre: