Eva Visby

- tilbyr terapi og selvutvikling, individuelt og for par.

"You can not leave a place until you have arrived.»

Leslie Greenberg

FOKUS

Noen ganger trenger vi å bli holdt og møtt med ubetinget omsorg og aksept. Da behøver vi ikke være så sterke alene. Når vi får kontakt med det skjøre og sårbare i oss, det som gjør oss levende, finner vi en ny styrke. I terapi gir vi næring til sider av oss som ikke har fått lov til å uttrykke seg og dermed lærer vi oss selv bedre å kjenne. Respekten for din historie og din kamp i livet er viktig for meg. Utgangspunktet mitt er at det alltid er en god grunn til at du føler, tenker eller handler som du gjør, også når det oppleves motsetningsfylt eller meningsløst. Jeg ønsker å være en samlende støtte i din personlige utvikling mot et liv i større overensstemmelse med dine verdier, i moden balanse og harmoni med deg selv og dine omgivelser.

ERFARING

Eva har mangeårig erfaring med yoga og meditasjon. Som yogalærer og psykosynteseterapeut kombinerer hun det spirituelle arbeid med utvikling av bevissthet og transpersonlig vekst i en praktisk og teoretisk ramme. Som stemor og parterapeut har hun god erfaring med utfordringene i den sammenbrakte familieform. Hun har i tillegg lang personlig erfaring med sorgarbeid og mestring av alvorlig sykdom samt støtte til pårørende. Eva er født og oppvokst i Danmark og har bodd flere år i utlandet. Hun startet praksis i psykoterapi høsten 2008.

UTDANNING

Eva ble utlært keramiker i Danmark og Canada. Hun utdannet seg senere til skolelærer. I tillegg har hun en fireårig utdanning som klassisk yogalærer, yogalærerutdanning fra YogaWorks i New York, klassisk massørutdanning, et fireårige grunnstudium i psykoterapi (NIP) og etterutdanning til par- og relasjonsterapeut. Hun fordyper seg fortløpende i Emotional Focused Therapy (EFT-parterapi). Hun har deltatt på ulike dyptgående kurs i yoga, meditasjon og selvutvikling. Eva er registrert psykosynteseterapeut og medlem av Norsk Forening for Psykosynteseterapeuter (NFPT) og Norsk Forbund for Psykoterapeuter (NFP). Medlem av The European Association of Psychotherapy (EAP).
Eva Visby, psykoterapi og veiledning

Eva Visby

Bygdøy Allé 21 4. etasje, rom 412 Oslo 0262

957 89 762

Du finner mer informasjon om meg på: 

www.evavisby.no

Del gjerne med andre: