Margaret

Margaret Rye

- tilbyr terapi og coaching på norsk og engelsk for individer og par samt holder terapigrupper.

”Growth comes from real contact

between real people”

   Yontef, 1993

FOKUS

Min drivkraft som psykoterapeut og coach er min interesse for samspill og relasjon. Hvordan vi påvirker, lar oss påvirke og møter hverandre, profesjonelt og privat. Jeg er nysgjerrig på mennesket. Hva du har med deg og hvordan livet ditt er akkurat nå. I trygge rammer kan vi tydeliggjøre hva og hvordan, som igjen gir mulighet for valg, endring og vekst. Hva gjør at relasjoner kan oppleves nærende og samtidig så krevende? I mitt arbeid som terapeut vektlegger jeg balansen mellom å støtte og utfordre deg gjennom samtale og gestaltterapeutiske eksperimenter. Slik at vi sammen kan utforske det som er.  Jeg tenker at det som er skadet i relasjon, må heles i relasjon.  Og den muligheten finnes i terapirommet.

 

 

ERFARING

Jeg åpnet privat praksis som coach og prosessveileder for bedrifter og privatpersoner i 2016.  Etterhvert ønsket jeg også å kunne arbeide mere terapeutisk med mine klienter. En dypere innsikt for hvordan vi gjennom hele livet tilpasser oss i et gjensidig samspill med våre omgivelser, motiverte meg til å ville jobbe direkte med mennesker som strever med og i dette samspillet. Hvordan påvirkes jeg i møte med den andre, og ikke minst hvordan påvirker jeg andre? Hva blir trigget i vårt møte? Er det et gjenkjennbart mønster?  Som terapeut i terapirommet har jeg erfaring innen familiekonstellasjoner, relasjoner, unge voksne, forventninger, eksistensielt press, samliv, midtlivs – og livskriser.  Jeg liker også å skrive og er skribent for fagtidsskriftet Gestalt. Ved siden av å være mor og bestemor, er min tidligere arbeidserfaring innen markedsføring/ kommunikasjon, fra TV/media og eiendom/finans.

UTDANNING

Jeg er utdannet gestaltterapeut fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (NGI). Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut forening (NGF) og følger deres etiske retningslinjer. Jeg har tidligere fullført en toårig Gestaltcoachutdannelse og ett års fordypning i Relasjonsledelse i Organisasjoner ved NGI. Jeg er medlem av Gestalt Praktiserende i Organisasjoner (GPO). Det betyr at timer hos meg oppfyller kravene til gestaltterapi/-coaching for studenter ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. Tidligere utdannelse har jeg innen organisasjon, ledelsesutvikling og økonomi ved Markedsføringskolen i Oslo.

BA21 psykoterapi & veiledning

Margaret Rye

Bygdøy Allè 21 Oslo 0262

+47 46844690

”Free your mind and the rest will follow”

Du finner mer informasjon om meg her:

www.margaretrye.com

www.margaret-rye.com/

og ved å følge linkene under.

Del gjerne med andre: