NANETTE FUGLESANG

Nanette Fuglesang tilbyr terapi og samtaler for ungdom, voksne, par og grupper.


FOKUS

Jeg er fascinert av de «små tingene» i hverdagen, som til sammen utgjør deg, meg, livet.
Vi har alle vår historie, som bor i oss og har bidratt til at vi har blitt som vi er. Bevisst eller ubevisst tar vi valg og blir til i samspill med andre. Vi tilpasser oss kreativt og ivaretar oss selv som best vi kan i enhver situasjon.

Jeg har selv erfart hvor lett det er å bli fanget i livets malstrøm av krav og forventninger. Med stadig økende tempo, høy informasjonsflyt og fokus på å gjøre. Det er mindre og mindre tid til væren, å ta en fot i bakken, kjenne etter og reflektere – logge på kroppen. Kroppen husker og vet mye som ikke alltid er tilgjengelig for bevisstheten. Som for eksempel når du kjenner igjen en lukt og et minne dukker opp. Du kan kjenne lukten og følelsen i kroppen, men det kan kanskje ta tid før du klarer å sette ord på minnet, eller følelsen. Jeg tror på å få med kroppen i terapien.

Ved å være oppmerksomt til stede kan vi kjenne at vi er til – på godt og vondt. Og det er her, når vi blir møtt med respekt og tilstedeværelse, at vi kan utforske mulighetene og bevegelse kan skje. Jeg støtter deg gjerne i din prosess. Hjertelig velkommen.

ERFARING & BAKGRUNN

Jeg driver i dag privat praksis som gestaltterapeut i BA21 psykoterapi og veiledning.
Som uredd 25-åring hoppet jeg inn i næringslivet som grunder og ble godt kjent med det å ha ansvar, og utfordringene i å balansere karriere og hjem. Jeg har kjent både opp- og nedturer på kroppen, og har erfart hvordan det er å stå i krevende prosesser. Jeg har sittet ved begge sider av bordet, og vet at motgang kan være vanskelig og smertefullt, men også meningsfullt og fruktbart. Da jeg ble 40 valgte jeg å etterutdanne meg, og det har vært utrolig spennende og lærerikt.
Siden 1995 har jeg formidlet treningsglede og motivasjon som gruppetreningsinstruktør – dette har vært en jobb, livsstil og lidenskap. Fysisk aktivitet er hverdagsterapi på sitt beste. Jeg mediterer og har jevnlig yoga praksis.

Som terapeut møter jeg mennesker i ulike faser av livet med tilhørende utfordringer og muligheter. Motivasjonen for å gå i terapi er ulik, men ofte handler det om noe som gjør vondt, har låst seg, eller er vanskelig og tung å stå i alene. Vi er alle bare mennesker. Det kan være vanskelig å be om støtte, men det nytter.

UTDANNING

  • Gestaltterapeut – NGI
  • Bachelor i Psykologi – UiO
  • Master i Markedsføringsledelse – BI
  • Grunnfag pedagogikk – NTNU
  • Diverse kurs og utdanninger innen treningslære og undervisning av gruppetimer
  • Yogalærer (200t) – Alexander Medin (Puro Yoga)
  • Diverse kurs og etterutdanninger
BA21 psykoterapi & veiledning

Nanette Fuglesang

Bygdøy Allè 21 Oslo 0262

+47 924 55 910

For mer informasjon om meg, se www.nanettefuglesang.no

Del gjerne med andre: