NORA ASTRUP DAHM

Nora tilbyr individualterapi, coaching og samtaler med ungdom. Hun tilbyr også kurs og foredrag.

FOKUS

Mange av oss kan ha en opplevelse av at det kun er visse sider ved oss selv som er akseptable. Kanskje skyver vi bort følelser vi ikke ”burde” føle, tanker vi ikke ”burde” tenke, og våre egne behov forsvinner i bakgrunnen. Dette kan føre til uro, nedstemthet, meningsløshet, en følelse av å ”være feil”. Som terapeut er jeg opptatt av å skape et rom der det er trygt å uttrykke egne behov, følelser, tanker og drømmer - der det er plass til å utforske det vanskelige eller ukjente, og der du blir sett og hørt i et likeverdig møte. Dette gjøres hovedsaklig gjennom samtale, men kan også suppleres med ulike metoder som tegning, arbeid med kropp eller andre kreative uttrykksmåter.

ERFARING

Nora har hatt egen praksis som gestaltterapeut og coach siden 2012. Hun har jobbet mye med temaer som blant annet nedstemthet, uro, lav selvfølelse og grensesetting. Hun har tidligere jobbet som lærer i barne- og ungdomsskolen, og har lang erfaring med yoga og meditasjon. Nora har også erfaring med å leve 7 år i et hinduistisk kloster, og har gjort seg mange refleksjoner rundt temaer som religiøs avhengighet, sunn og usunn åndelighet, og behovet for tilhørighet og fellesskap kontra det å leve sitt eget liv.

UTDANNING

Nora har 4-årig utdannelse i gestaltterapi og 2-årig coachutdanning fra Norsk Gestaltinstitutt, samt 2-årig etterutdannelse i gestaltterapi. Hun har bachelor i Steinerpedagogikk med fordypning i maling og fortellerkunst. Hun bodde fra hun var 21-28 år i et hinduistisk kloster og fordypet seg i vediske skrifter. Hun har grunnutdanning i klassisk yoga, lærerutdanning i barneyoga og kurs i medisinsk yoga. Høsten 2017 begynte hun på videreutdanning i «Relational Living Body Psychotherapy» med Julianne Appel-Opper.

BA21 Psykoterapi og veiledning

Nora Astrup Dahm

Bygdøy Allè 21 0262 Oslo

+47 99 26 42 49

- Tension is who you think you should be. Relaxation is who you are.
Kinesisk ordtak
- Å leve er ikke nok. Solskinn, frihet og en liten blomst må man ha. 
H.C. Andersen.

 

Du finner mer informasjon om meg på min nettside www.noradahm.no

Del gjerne med andre: